Bij ons is 1 lesuur:60 minuten
Woon je in: Colijnsplaat, Geersdijk, Kamperland, Kats, Kortgene of Wissenkerke?

Instructie & Coaching

Awesome Image

Over ons

Sinds 2013 succesvol als rijschool gevestigd in Kortgene. In die ruim 10 jaar hebben al zo'n 450 leerlingen met plezier hun rijbewijs bij Gert gehaald. Kijk maar eens op facebook , of instagram van autorijschool Gert Pieters. Je instructeur is, uiteraard, in het bezit van de geldige wettelijke bevoegdheid; dit heet de WRM-pas. IBKI de wettelijke instantie die hierover gaat, op hun website kan je hier meer informatie vinden.

Instructie & Coaching

Dit is waar het om gaat. Met een gestructureerde en interactieve aanpak zorgen we dat je snel en veilig je rijbewijs gaat halen. Met een duidelijke leskaart worden al je vorderingen bijgehouden. Samen bespreken we dit bij de aanvang én aan het einde van de les. Vanzelfsprekend word jij hierbij uitgebreid betrokken. Nieuwe onderdelen worden je duidelijk (visueel) en eventueel aan de hand van een demonstratie uitgelegd. Tijdens de lessen worden verschillende fases doorlopen waarbij de fase van instructie overgaat naar een fase van coaching zodat je zelfstandig én veilig gaat leren autorijden. Bij ons krijg je ook een lesboek dat deel uitmaakt van de praktijkopleiding. Alle ins & outs hiervan vertellen we je graag tijdens de intake.

2toDrive

Met 2toDrive mag je starten met lessen voor je autorijbewijs vanaf 16,5 jaar. Praktijk examen mag je doen vanaf 17 jaar.

Na je slagen mag je zelfstandig (zonder rij-instructeur / lesauto) gaan rijden met begeleiding. Bij ons kan je dus al beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar. Meer informatie vind je op de site van 2toDrive of neem even met ons contact op!

Stedentrip

Aanvulling op je rijopleiding! Deze les geeft een ‘+’ aan je rijopleiding. Het is een goede ervaring voor als je je rijbewijs in bezit hebt en een prima voorbereiding op het examen. Samen met een andere leerling rij je naar Breda, ongeveer 1 uur autosnelweg, en daarna een halfuur in Breda zelf. Daarna neemt de andere leerling het over. Deze les vindt plaats op ongeveer zo’n 3/4e van je opleiding en duurt dus 1,5 uur. Maar je bent incl. 1 pause ongeveer 3,5 uur onderweg. Je zal ervaren hoe het is om langere tijd op de snelweg te rijden en in een ‘vreemde’ stad.

Ook kunnen we een les plannen van 1,5 a 2 uur om in Middelburg / Vlissingen een route te rijden. Je zal ervaren dat het rijden in een minder bekende omgeving enorm leerzaam zal zijn.

Theorie

De theoriecursus bestaat uit een boek met daarbij een pasje met een code. Met deze code kan je online theorie examens oefenen. We adviseren je om minimaal 5 uur examens te oefenen, maar hoe meer hoe beter! Individuele theorie begeleiding is ook mogelijk, voor informatie hierover kan je altijd even contact opnemen. Ook is er de mogelijkheid om via www.theorieexamenoefenen.nl je kennis te testen. Kijk er eens op. Proberen is gratis!

Volkswagen Golf 7

We gebruiken een nieuwe, volledig uitgevoerde en zeer veilige Volkswagen Polo voor de rijlessen. Deze auto is overzichtelijk en door de ruime instelmogelijkheden is er een goede zitpositie mogelijk. Met de klimaatregeling is er altijd een prettige temperatuur in de auto. Tevens staat VW bekend om zijn prettige ergonomie. Last but not least is het een milieuvriendelijke uitvoering.

Naar boven